TOP NEWS

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αμερική : Κι άλλη Μάνα για το Τρελάδικο, Ταχυδρόμησε σουγιά στις κόρες της για να σκοτώσουν τους παππούδες τους!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Επιδημία ΤΡΕΛΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ



Μία 31χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα κατηγορείται ότι ταχυδρόμησε έναν σουγιά στις ανήλικες κόρες της, ζητώντας τους να σκοτώσουν ... τους παππούδες τους!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγους μήνες πριν το περιστατικό, η Λετίσια Σίλβα είχε χάσει την επιμέλεια των κοριτσιών, ηλικίας 7 και 9 ετών, και αυτή είχε δοθεί με δικαστική απόφαση στους παππούδες, οι οποίοι ζουν στη Βόρεια Καρολίνα.

Τον Φεβρουάριο, η γιαγιά των κοριτσιών κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βρήκε ένα μαχαίρι κουζίνας κάτω από ένα από τα μαξιλάρια των παιδιών. Τότε ήταν που τα δύο ανήλικα κορίτσια παραδέχτηκαν στους ερευνητές ότι, ενώ, αρχικά, η μητέρα τους, τους είχε αποστείλει έναν σουγιά τσέπης, στη συνέχεια, τους τηλεφώνησε τα Χριστούγεννα και τους ζήτησε να πάρουν ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να το χρησιμοποιήσουν για να σκοτώσουν τους παππούδες τους.

«Είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά τι πρόκειται να κάνει ένα παιδί», δήλωσε ο Τσαρλς Μίτσελ, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Οι άνθρωποι μας είπαν ότι, μετά το περιστατικό, μίλησαν με τις εγγόνες τους, οι οποίες τους διαβεβαίωσαν ότι δεν σκόπευαν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της μητέρας τους».

Την περασμένη Δευτέρα, η Σίλβα παραδόθηκε οικιοθελώς στην αστυνομία και τώρα κατηγορείται για πρόθεση διάπραξης φόνου.

πηγή: http://directnews.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.