TOP NEWS

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η Εβδομάδα των Παθών Άρχισε για τους Έλληνες Μπαμπάδες

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η Εβδομάδα των Παθών Άρχισε για τους Έλληνες Μπαμπάδες

Καλή Ανάσταση Σε όλους τους Χριστούς - Μπαμπάδες που τραβάνε τον δικό τους Γολγοθά αυτές τις Άγιες Μέρες.


Αφορμή για να γράψω τα λόγια που ακολουθούν είναι η αδικία, η αγανάκτηση, η ταλαιπωρία, η ανισότητα μεταχείρισης του Έλληνα Πατέρα και η μη εφαρμογή των νόμων από τα αρμόδια όργανα και αρχές στον Ελλαδικό χώρο, σε βάρος ΠΑΝΤΑ των Μπαμπάδων. 

Οι περισσότερες δικαστικές αποφάσεις για επικοινωνία μεταξύ των διαζευγμένων Μπαμπάδων και των παιδιών τους ορίζουν ότι, αυτές τις Άγιες Μέρες, τα παιδιά περνούν κοντά στις 5-6 ημέρες μαζί με τους μπαμπάδες τους που δεν έχουν την επιμέλεια. Συνήθως από Μεγάλη Δευτέρα έως Κυριακή του Πάσχα ή από την Δευτέρα της Διακαινησίμου έως και την Κυριακή του Θωμά, ανάλογα με το αν είναι, μονό έτος ή ζυγό και εναλλάξ και ούτω καθεξής.

Σήμερα λοιπόν Μεγάλη Δευτέρα, έγινα αυτήκοος "μάρτυρας" σε αστυνομικό τμήμα, όπου έτυχε να παρευρίσκεται διαζευγμένος πατέρας για να ζητήσει συνδρομή από τα αστυνομικά όργανα της περιοχής του, όπου σύμφωνα με την δικαστική του απόφαση έπρεπε να παραλάβει το παιδάκι του από σήμερα το πρωί και να το παραδώσει την Κυριακή του Πάσχα, αλλά η πρώην σύζυγος του δεν του το έδινε. 

Έτσι λοιπόν είδε και απόειδε, και με "συνοδεία" την δικαστική του απόφαση που του ορίζει την εν λόγω επικοινωνία με το παιδί του, απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και την επέδειξε και ζήτησε να τον συνοδεύσουν ώστε να μπορέσει να παραλάβει το παιδί του. 

Η ταλαιπωρία στην οποία τον υπέβαλλαν οι αρμόδιες αρχές είναι απερίγραπτη και επιεικώς απαράδεκτη. 

Σαν τα καρφιά που κάρφωσαν τον Χριστό μας στον Σταυρό του,

Σαν τα καρφιά που κάρφωσαν τον Χριστό μας στον Σταυρό του, 

εκτός του ότι τον αντιμετώπισαν με καχυποψία, με δυσπιστία και με υποτιμητικό ύφος και με μηδενικό σεβασμό ως άνδρα και πατέρα, η ώρα είχε πάει ήδη 4 το απόγευμα και ο άνθρωπος δεν είχε παραλάβει ακόμα το παιδί του, μπήκαν και στον "κόπο" να καλέσουν τηλεφωνικώς την "νομοταγή" μητέρα, αντί να πάνε και να την συλλάβουν ή να την πιέσουν και να την ρωτήσουν τον λόγο που δεν παραδίδει το παιδί, η απάντηση της ήταν ότι ο πατέρας έχει "ψυχολογικά προβλήματα" και να πάει να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι ότι την πίστεψαν !!! δια τηλεφώνου !!! χωρίς να έχουν προσκομιστεί έγγραφα για κάτι τέτοιο, άλλωστε από το τηλέφωνο δεν ήταν "εφικτό" να τα προσκομίσει η "αξιόπιστη" μητέρα, αλλά ούτε καν υπήρχε και δικαστική απόφαση που μεταρρύθμιζε ή απαγόρευε την επικοινωνία του πατέρα. 

Ο καημένος ο μπαμπάς μάταια, παρακαλούσε και προσπαθούσε να τους πείσει ότι δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, μάλιστα ζήτησε εκείνη την στιγμή να πάει μέχρι και σε νοσοκομείο για να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις !!!

Παρακαλούσε, ο καημένος ο πατέρας να τον συνοδεύσουν για να δει το παιδάκι του και υπό τον φόβο επεισοδίου με την πρώην σύζυγό του, αλλά "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" με την δικαιολογία ότι και να πάνε μπορεί αν θέλει η μητέρα να μην ανοίξει την πόρτα του σπιτιού αλλά και να εξαφανίσει το παιδί, οπότε δεν είχε νόημα να πάνε να την αναζητήσουν !!! 

Παρόλο, που οι αρμόδιοι του πρότειναν την "εύκολη λύση" του στυλ "φύγε κακό από τα μάτια μου", με το να κάνει και μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, ο μπαμπάς αρνιόταν πεισματικά για χάρη του παιδιού του να μην υποβάλλει μήνυση και να "τραβιούνται" στα δικαστήρια, αλλά ζητούσε απεγνωσμένα να τον συνδράμουν για να χαρεί το παιδί του κι αυτός όπως και οι παππούδες από την πλευρά του, που λαχταρούσαν να το έχουν κοντά τους και όπως το δικαιούται αυτές τις Άγιες Μέρες.

Εκεί όμως, το πείσμα και η αδιαφορία των αρχών βρήκε άλλου είδους "διέξοδο", την λύση και τον επίκαιρο ρόλο του "Πόντιου Πιλάτου" να την δώσει ο εισαγγελέας της περιοχής.

Τον Γολγοθά και την σημερινή ταλαιπωρία τόσο σωματική όσο και ψυχολογική, αυτού του Μπαμπά και των Παππούδων, κανένας Νόμος και καμία αρχή δεν μπορεί να τους την ξεπληρώσει.

Τον Γολγοθά και την σημερινή ταλαιπωρία τόσο σωματική όσο και ψυχολογική, αυτού του Μπαμπά και των Παππούδων, κανένας Νόμος και καμία αρχή δεν μπορεί να τους την ξεπληρώσει.


Καμία αρχή και νόμος δεν μπορεί να του αναπληρώσει αυτή την χαμένη μέρα που είναι μακριά από το παιδί του.


Αίσχος και Ντροπή, στην Ελλάδα του 2013, 
Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα να ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ Βάναυσα σε βάρος του Έλληνα Πατέρα, 
Τα Δικαιώματα των Παιδιών μας να ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ προς όφελος μόνο της μητέρας
Ο Νόμος ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ισότιμα και κάνει ΔΙΑΚΡΙΣΗ ανάμεσα στους Μπαμπάδες και στις Μαμάδες.

Συνεχίστε έτσι... απομακρύνετε όλους τους Μπαμπάδες από τα παιδιά τους.
Βοηθήστε τα Ελληνόπουλα να μεγαλώνουν χωρίς το πρότυπο του Πατέρα.

Αυτά τα Αποξενωμένα όμως παιδιά θα σας κρίνουν κι εσάς και τις πράξεις σας.

Καλή Ανάσταση Σε όλους τους Χριστούς - Μπαμπάδες που σηκώνουν τον δικό τους Σταυρό του Μαρτυρίου και ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. 



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.