TOP NEWS

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τραγωδία ! 19χρονη παιδί χωρισμένων γονιών, πέθανε από ανορεξία, η μητέρα της δεν την άφηνε να μπει στο νοσοκομείο!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τραγωδία ! 19χρονη παιδί χωρισμένων γονιών, πέθανε από ανορεξία, η μητέρα της δεν την άφηνε να μπει στο νοσοκομείο!

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του πατέρα της, ο οποίος ήταν χωρισμένος με τη μητέρα της, να την πείσει να επισκεφθεί γιατρό, η ίδια άκουσε την μητέρα της, η οποία επέμενε πως θα γιατρευτεί με τη βοήθεια της θρησκείας.


Σε τραγωδία κατέληξε η επιμονή της 19χρονης Μαρία Αντονέλα Μιραμπέλι από την Αργεντινή να μην εισαχθεί σε νοσοκομείο, αν και ζύγιζε μόλις 31 κιλά.

Αν και ο πατέρας της την πίεζε να εισαχθεί σε νοσοκομείο, η ίδια άκουσε την μητέρα της, η οποία επέμενε πως θα γιατρευτεί με τη βοήθεια της θρησκείας.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του πατέρα της, ο οποίος ήταν χωρισμένος με τη μητέρα της, να την πείσει να επισκεφθεί γιατρό, εκείνη ήταν ανένδοτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ακόμα και όταν απευθύνθηκε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του υπέφερε και ότι ανήκε σε αίρεση που της απαγόρευε οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απέτυχε, καθώς η Μαρία Αντονέλα ήταν ενήλικη κι επομένως μπορούσε να επιλέξει για τον εαυτό της.

Τώρα, ο Κριστιάν Μιραμπέλι ζητά από τις τοπικές αρχές να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της κόρης του, ωστόσο ο εισαγγελέας της περιοχής Ροζάριο ντελ Τάλα, υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη έκανε ότι ήταν δυνατό.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.