TOP NEWS

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της.

Μια 55χρονη γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο και έγινε αντιληπτή, από τους πρώτους γείτονες που ξύπνησαν για να πάνε στις δουλειές τους.


Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, αν και για την ώρα η αστυνομία, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, η αυτοψία του οποίου θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Η 55χρονη ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, που την ώρα που η γυναίκα του πέθαινε, εκείνος κοιμόταν και δεν κατάλαβε το παραμικρό.

H μικρή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση. Όσοι γνώριζαν την 55χρονη, έκαναν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα που δεν έδινε την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα...

πηγή: katohika.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.