TOP NEWS

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Aπόπειρα ανθρωποκτονίας από 27χρονη κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Aπόπειρα ανθρωποκτονίας από 27χρονη κατά του εν διαστάσει συζύγου της.


Τρία άτομα συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας 34χρονου αλλοδαπού στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και η εν διαστάσει 27χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 24 ετών, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο της 27χρονης εντόπισαν τον 34χρονο να κινείται με μοτοσικλέτα, τον ακολούθησαν και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ειδικότερα, ο 24χρονος πυροβόλησε αρχικά μέσα από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια, αφού αποβιβάστηκε απ’ αυτό συνεπλάκη με τον παθόντα, και τον πυροβόλησε εκ νέου.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

πηγή: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.