TOP NEWS

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!! Στο αρχείο η υπόθεση κακοποίησης 7χρονου από τους δικαστές γονείς του


ΑΙΣΧΟΣ !!! ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!! Στο αρχείο η υπόθεση κακοποίησης 7χρονου από τους δικαστές γονείς του

Σχόλιο Δικό μας: Για εμας τους υπολοιπους κοινους θνητους, μπορειτε να μας στέλνετε για ψιλου πηδημα στα αυτοφωρα, ειδικα οταν προκειται για μπαμπαδες διαζευγμενους. Χωρις αποδειξεις, χωρις μαρτυρες ... επειδη αργησαμε 5 λεπτα να επιστρεψουμε το παιδι στην μανα του ή επειδη το πηγαμε στον παιδιατρο. 
ΑΙΣΧΟΣ !!! ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!



Για την υπόθεση που αφορά 7χρονο αγόρι που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τους δικαστές γονείς του το Μάιο του 2012 ενημέρωσε εγγράφως ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μετά από κατάθεση σχετικής ερώτησης της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη.

Ο υπουργός στην απάντησή του αναφέρει ότι «σύμφωνα με έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης «Σύμφωνα με έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τον Μάιο του 2012 ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, ότι ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας 7 ετών βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη χτυπημένο από τους γονείς του, οι οποίοι ήταν δικαστικοί λειτουργοί. Αμέσως η Εισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση, ιατρική και ψυχολογική εκτίμηση του ανηλίκου, από τα αρμόδια όργανα (Ιατροδικαστική Υπηρεσία, Δημόσιο Νοσοκομείο)».

Όπως γίνεται επίσης γνωστό με το έγγραφο, «από την έρευνα αυτή διαπιστώθηκε ότι η σωματική βλάβη που υπέστη το ανήλικο ήταν ελαφρά και συνάμα η ψυχολόγος γνωμάτευσε ότι το παιδί βρισκόταν σε καλή κατάσταση, με καλή ικανότητα επικοινωνίας και ήθελε να επιστρέψει σπίτι του. Για τους παραπάνω λόγους κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχε λόγος αφαίρεσης της επιμέλειας από τους γονείς του ανηλίκου και το ανήλικο επέστρεψε στην οικία του».

Επίσης γίνεται γνωστό ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εκκρεμεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και ότι ως προς τον πειθαρχικό έλεγχο, το πόρισμα του αρμοδίου Επιθεωρητή τέθηκε στο Αρχείο.

πηγή: briefingnews

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.