TOP NEWS

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα: “Μου πήρε νύχτα το παιδί”, λέει ο πατέρας ενός από τα 4 Ελληνόπουλα που αναζητούνται από την Interpol


Νέα στοιχεία φέρνει στο φως ο «Ημερήσιος της Αχαϊας» που μίλησε με τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη Ντάτσικα που αναζητείται μέσω και της Ιντερπόλ.




Ο Παναγιώτης Ντάτσικας από την Πάτρα είναι ένα από τα τέσσερα Ελληνόπουλα που βρίσκονται στη λίστα της Ιντερπόλ με τα αγνοούμενα παιδιά. Γεννήθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2006 στην Πάτρα κι εξαφανίστηκε το 2010.

Σήμερα ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη, Ηλίας Ντάτσικας μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα “Ημερήσιος της Αχαΐας” και στον Διονύση Ζακυνθινό, εκφράζει τον πόνο και την απόγνωσή του.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Ντάτσικας, η σύζυγός του πήρε το παιδί τους μαζί της , εγκαταλείποντας το σπίτι τους και την Ελλάδα και μάλιστα πιθανολογεί ότι βρίσκονται στην Αίγυπτο.

“Η σύζυγός μου είναι βελγικής καταγωγής. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Μια νύχτα το 2010 σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι και πήρε μαζί της και το παιδί” λέει ο Παναγιώτης Ντάτσικας.

Υποστηρίζει ότι η πρώην συζυγός του ασπάστηκε το μουσουλμανισμό, παρακινούμενη από την αδελφή της και πως αρχικά η γυναίκα πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο και πως δεν θα ξαναδεί το παιδί.

Έκτοτε ξεκίνησε έρευνες κι έφτασε μέχρι την ιντερπολ ελπίζοντας να ξαναδεί το παιδί του.

πηγή: contraseolous.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.