TOP NEWS

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ


Πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για την εύρεση της οικογένειας της τετράχρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά.



Με αφορμή την εύρεση τετράχρονου ξανθού κοριτσιού σε έρευνα της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Φαρσάλων Λάρισας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει ότι η μικρή κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, θα μείνει σε σπίτι του Οργανισμού.

Η παρουσία του τετράχρονου ξανθού κοριτσιού στον καταυλισμό καθώς και οι αντιφάσεις στην κατάθεση των «φερόμενων» ως γονέων, κέντρισαν το ενδιαφέρον της αστυνομίας η οποία ζήτησε να πραγματοποιηθεί λήψη βιολογικού δείγματος DNA. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων προέκυψε ότι δεν πρόκειται για βιολογικό τους παιδί και ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη. Το γεγονός κινητοποίησε το μηχανισμό της Πολιτείας, και έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση το παιδί αποφασίστηκε να μείνει σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι την εύρεση των βιολογικών του γονέων.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.