TOP NEWS

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ξανακαταδικάστηκε η 50χρονη χωρισμένη και μητέρα για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου της


-Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η καταδίκη, για τρίτη φορά, μιας 50χρονης γυναίκας για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης με θύμα 35χρονο πρώην συνάδελφό της.
-Δώστε κι άλλες επιμέλειες παιδιών σε ψυχολογικά ανισόρροπες Ελληνίδες!


Ξανακαταδικάτηκε η 50χρονη χωρισμένη και μητέρα για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου της

Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης επέβαλε, την περασμένη εβδομάδα φυλάκιση 10 μηνών σε 50χρονη για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας ΕΔΩ

Η απόφαση αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά καταδίκη της γυναίκας από την Ξάνθη, που επιβλήθηκε μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς η κατηγορουμένη συνελήφθη εκ νέου για παραβίαση των προσωρινών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η 50χρονη δεν πρέπει να προσεγγίζει τον 35χρονο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και επιπλέον δεν πρέπει να τον παρενοχλεί με τηλεφωνήματα, sms, και ηλεκτρονικά μηνύματα.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 55 σελίδες e-mail και sms

Κατά την απολογία της ενώπιοιν του δικαστηρίου η 50χρονη παραδέχθηκε ότι συνεχίζει να αποστέλλει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στον 35χρονο.

Μάλιστα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται 55 σελίδες sms και e-mail από την τελευταία καταδίκη της μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, ενώ έχουν παραληφθεί αυτά που η κατηγορουμένη έχει στείλει στο inbox του facebook !

Στο δικαστήριο ερωτήθηκε γιατί επιμένει να παρενοχλεί τον 35χρονο, ενώ κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή λόγω των διαδοχικών αποφάσεων σε βάρος της. Ωστόσο, η γυναίκα αρνήθηκε να εξηγήσει τους λόγους της εμμονής της.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι συνολικά, μαζί με την τελευταία καταδίκη, έχουν επιβληθεί σε βάρος της 50χρονης τρεις ποινές φυλάκισης, 8 μηνών, 10 μηνών και 10 μηνών, αντίστοιχα, για ισάριθμες υποθέσεις για τις οποίες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Επίσης, όπως αναφέρει το xanthipress, εκκρεμούν σε βάρος της 50χρονης και άλλες δικογραφίες που έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.