TOP NEWS

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τα 5 Λάθη που κάνουν οι γυναίκες μέσα στον γάμο




Ο Albert Einstein έδωσε έναν ορισμό της παραφροσύνης, λέγοντας, "Να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να αναμένεις διαφορετικά αποτελέσματα". 

Αν εφαρμοστούν ορισμένες από αυτές τις αλλαγές, τα κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο γάμο μπορεί να μετατραπούν σε επιτυχίες.

Εδώ είναι τα 5 κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο γάμο και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό.


1. Δεν δείχνουν σεβασμό στον σύζυγό τους.
 
Σεβαστείτε την κρίση του. Μην αμφισβητείτε συνεχώς τις αποφάσεις του. Σεβαστείτε τις ικανότητές του. Δώστε του την ευκαιρία να κάνει αυτός τις επιδιορθώσεις στο σπίτι πριν να καλέσετε έναν τεχνικό.

2. Δεν επιβεβαιώνουν τον σύζυγό τους ως άνδρα. 

Πείτε το σύζυγό σας ότι είναι όμορφος. Ευχαριστείστε τον που είναι ένας καλός πατέρας και κουβαλητής.

3. Δεν βάζουν τον σύζυγό τους πριν από τα παιδιά τους.
 
Μην αφήνετε τη ζωή σας να περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά σας. Σε κάποιο σημείο, τα παιδιά σας θα φύγουν από το σπίτι και θα βρεθείτε να μοιράζεστε ένα άδειο σπίτι με ένα "ξένο". Κάντε τη σχέση σας με το σύζυγό σας μια κορυφαία προτεραιότητα.

4. Δεν εμπιστεύονται τον σύζυγό τους.
 
Η εμπιστοσύνη μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι αναγκαία. Χωρίς αυτή, ποτέ δεν θα αισθάνεστε ασφαλείς στο γάμο σας. Και ο σύζυγός σας, ποτέ δεν θα αισθάνεται σαν να είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Ένας γάμος χωρίς εμπιστοσύνη, είναι σαν να χτίζεις πάνω στην άμμο.

5. Δεν θέλουν τον σύζυγό τους να είναι γυμνασμένος. 

Η σωματική άσκηση είναι σημαντική για έναν άνδρα. Για να ξέρει ότι είναι επιθυμητός από τη σύζυγό του, τον κάνει να αισθάνεται σαν να είναι σημαντικός. Ο σύζυγός σας θέλει να είναι ελκυστικός. 


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.