TOP NEWS

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πούλησαν το παιδί τους στο διαδίκτυο για να αγοράσουν κινητό και παπούτσια


Η μητέρα χρησιμοποίησε το ποσό για να αγοράσει iPhone, πανάκριβα αθλητικά παπούτσια και άλλα αντικείμενα αντίστοιχης χρησιμότητας.




Οι αγοραπωλησίες βρεφών, δυστυχώς, μόνο σπάνιες δεν είναι στην Κίνα. Μία περίπτωση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας όμως δείχνει το πόσο άσπλαχνοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι που φέρνουν μία καινούρια ζωή στον κόσμο. Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι που πούλησε την κορούλα του για να αγοράσει iPhone και αθλητικά παπούτσια!

Οι γονείς συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «εμπορία ανθρώπων» καθώς παράνομα προσέφεραν για υιοθεσία το τρίτο τους παιδί στο διαδίκτυο και αποδέχθηκαν χρήματα για να το «πουλήσουν». Κι αν υπάρχουν περιπτώσεις που ζευγάρια αναγκάστηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για την οικογένειά τους, οι συγκεκριμένοι δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι αρχές ανακάλυψαν πως η μητέρα χρησιμοποίησε το ποσό για να αγοράσει iPhone, πανάκριβα αθλητικά παπούτσια και άλλα αντικείμενα αντίστοιχης χρησιμότητας. 

Οι γονείς ισχυρίστηκαν πως πούλησαν το παιδί τους προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο οι ίδιοι δεν μπορούσαν να του εξασφαλίσουν. Δεν έγινε γνωστό πόσα χρήματα πήραν από την αγοραπωλησία, αλλά στις δημοσιεύσεις τους στο διαδίκτυο ζητούσαν 4.900-8.200 δολάρια.

Πηγή: AFP

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.