TOP NEWS

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Jugendamt, ο φόβος και ο τρόμος των γονιών στην Γερμανία



Τι είναι το Jugendamt :

Το επονομαζόμενο "Γραφείο Νεολαίας" (Jugendamt) είναι ένας κρατικός μηχανισμός-οργανισμός στην Γερμανία, όπου κάθε πόλη ή Δήμος έχει το δικό του Παράρτημα-Γραφείο για την προστασία των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, το CBN News έφερε στην δημοσιότητα τις ιστορίες αρκετών γερμανικών οικογενειών που διώκονται από το Jugendamt, συχνά επειδή τα παιδιά τους σπούδαζαν στο σπίτι τους (homeschoolers).

Τα παιδιά, όπως η Melissa Busekros, απομακρύνθηκαν από τις οικογένειες τους, σε Καταδρομικού (SWAT)-στυλ επιδρομές, άλλοι γονείς έφτασαν στην οικονομική καταστροφή με τα τεράστια πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν, ή οι γονείς απλώς ρίχνονται στη φυλακή.

Πολλές οικογένειες που τα παιδιά τους είχαν κατ' οίκον εκπαίδευση, έχουν ήδη εγκαταλείψει τη Γερμανία.

Διαβάστε το προηγούμενο αναλυτικό άρθρο μας ΕΔΩ

Δείτε τα βίντεο


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.