TOP NEWS

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κι άλλη Παιδεραστής Καθηγήτρια συνελήφθη με 15χρονο μαθητή της


Καθηγήτρια της Αγγλικής Γλώσσας, φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με 15χρονο μαθητή της.


Κι άλλη Παιδεραστής Καθηγήτρια συνελήφθη με 15χρονο μαθητή της

Μια καθηγήτρια αγγλικών σε έναν έγκριτο γυμνάσιο της Utah κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με ένα τουλάχιστον από τους μαθητές της.

Η 34χρονη, Brianne Altice, συνελήφθη στο σπίτι της Δευτέρα για το κακούργημα της παράνομης σεξουαλικής επαφής με ανήλικο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Huffington Post.

Σύμφωνα με μια άλλη εφημερίδα, την Deseret News, το αγόρι μπόρεσε να περιγράψει με ακρίβεια τα τατουάζ στο σώμα της 34χρονης καθηγήτριας του, και επιβεβαίωσε και τη διάταξη των πραγμάτων που υπήρχαν στο σπίτι της, όπως και οι ερευνητές. 

Ισχυρίζεται ότι οι δύο τους είχαν σεξουαλική επαφή τουλάχιστον πέντε φορές μεταξύ του Ιανουαρίου του 2012 έως τον Οκτώβριο του 2013.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η καθηγήτρια και ο μαθητής, είχαν επίσης σεξουαλική επαφή σε ένα πάρκο στο Kaysville, τουλάχιστον μία φορά, σύμφωνα με την Salt Lake Tribune.

Άλλη εφημερίδα αναφέρει ότι η υπόθεση φέρεται να ξεκίνησε όταν το αγόρι ήταν 15 ή 16 ετών, ενώ ο ίδιος ήταν μαθητής της 34χρονης στο Davis High School. Το θύμα είναι τώρα 17 ετών.

Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο για περισσότερα θύματα. Οι μαθητές του γυμνασίου, όπου η καθηγήτρια δίδασκε αγγλικά για περίπου ένα χρόνο, σοκαρίστηκαν από τις καταγγελίες.

Ο εκπρόσωπος του γυμνασίου σημείωσε τις ανησυχίες του, ότι το σκάνδαλο θα βλάψει τη φήμη του σχολείου.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.